Afbouwbedrijven kiezen voor NOA
Afbouwbedrijven die alleen het beste voor hun klanten willen, sluiten zich aan bij NOA. NOA, de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, zet zich namelijk in voor het hoog houden van de kwaliteit in de branche. Dankzij deze inzet kan een bij NOA aangesloten afbouwbedrijf haar consumenten garantie en zekerheid bieden; als het bedrijf niet voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die NOA stelt, verliest het de NOA-Afbouwgarantie.

Garantie van een NOA afbouwbedrijf
Met een door NOA erkend afbouwbedrijf maakt u heldere afspraken. U tekent niet voor kleine lettertjes en kunt erop vertrouwen dat u met vakmensen in zee gaat. Toch willen wij u daarnaast ook twee extra garanties bieden:
De door NOA erkende afbouwbedrijven leveren een perfect eindresultaat
NOA staat in geval van geschillen borg voor een goede afhandeling
Die garanties zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw verbouwing of bouw over kunt laten aan de experts.

Noa Afbouwgarantie
Wanneer u begint aan een verbouwing of de voltooiing van uw woning heeft u uw zaakjes graag goed geregeld. Het gaat immers niet om zomaar iets, het gaat om uw droomhuis. Dé plek waar u nog jarenlang prettig wilt wonen. Bent u liever zeker van een voorspoedige planning en een goed resultaat en schakelt u liever een gediplomeerde stukadoor in dan een ‘mannetje’ voor het stucwerk? Dan bent u beter af met de NOA-Afbouwgarantie. Met deze afbouwgarantie bent u verzekerd van heldere afspraken.

Uw NOA-vakman voor het juiste advies
Uw NOA-vakman heeft verstand van zaken en geeft u het juiste advies. Hij staat niet alleen zelf garant voor zijn werk, maar heeft ook de afbouwgarantie van NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) achter zich. De NOA-vakman moet aan belangrijke kwaliteitsmaatstaven, gedragsregels en eisen voldoen.
Veel van deze eisen zijn vermeld in de Algemene Consumentenvoorwaarden die NOA in samenspraak met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond heeft opgesteld. Elk afbouwbedrijf dat is aangesloten bij de NOA-Afbouwgarantie is verplicht deze consumentenvoorwaarden te hanteren. Door de algemene consumentenvoorwaarden staat deze garantie als een huis.

                                                                                Bron: http://www.ubentbeteraf.nl

Stukadoorsbedrijf Dave van der Leeden