Mijn Diensten

Stukadoorsbedrijf Dave van der Leeden

Betonlook

Betonlook
De nieuwste trend in woninginrichting.

Een moderne betonlook uitstraling biedt grenzeloze designmogelijkheden voor uw badkamer, toilet, woonkamer, keuken, of bijvoorbeeld bedrijfsruimte.

Certificering
Stukadoorsbedrijf van der Leeden is officieel gecertificeerd verwerker van Cemcolori. Deze methode van afwerking is geschikt voor elke ruimte in uw woning of bedrijf. Door de waterdichte en naadloze eigenschap is Cemcolori bovendien een zeer geliefd alternatief voor tegels in natte ruimtes zoals sanitair of keuken.

Milieuvriendelijk
Het is bovendien mogelijk Cemcolori over de tegels heen te plaatsen, hierdoor wordt sloop- en breekwerk overbodig. Cemcolori is 100% milieuvriendelijk, emissiearm, waterdicht, onderhoudsvriendelijk en zeer goed reinigbaar. Maar boven alles is het gewoon heel erg mooi!

Stukadoorsbedrijf Dave van der Leeden

Lijsten & Ornamenten

Lijsten & Ornamenten
Met sierlijsten een andere ruimtelijke indruk creëren.

U kunt sierlijsten gebruiken om een interieur een andere sfeer te geven. Het is immers mogelijk om de verhoudingen van een vertrek zichtbaar aan te passen en tot een nieuw evenwicht te komen, gewoon door met sierlijsten en kleuren aan de slag te gaan.

Tip:
Een kamer lijkt groter en hoger, als u tegen de muur op één derde (gemeten vanaf de vloer) een wandlijst aanbrengt en het bovenste gedeelte een lichtere kleur geeft.

Stukadoorsbedrijf Dave van der Leeden

Spuitwerk

Spuitwerk
Ook voor spuitwerk bent u bij Stukadoorsbedrijf van der Leeden aan het juiste adres.

Spackspuitwerk
Spack (spuitpleister) is het machinaal aanbrengen van eindafwerking op wanden en plafonds. Middels een spackmachine wordt spuitpleister aangebracht in structuur en eventueel elke gewenste kleur. Spack is zeer geschikt voor het repareren (in combinatie met stukadoorgips), egaliseren en afwerken van wanden en plafonds in woning en utiliteitsbouw.

Latex spuitwerk (Airless spuitwerk)
Bij Airless spuiten wordt de lak onder hoge druk zonder toevoeging van lucht door een nauwe spuitkop geperst. Deze wijze van het aanbrengen van verf zorgt voor een glad eindresultaat, zonder sporen van bijvoorbeeld de de traditionele roller.

Stukadoorsbedrijf Dave van der Leeden

Stukadoorswerk

Stukadoorswerk
Stukadoorswerk wordt toegepast om een ruwe wand of plafond een mooie afwerklaag te geven. Stucwerk is vaak de “finishing touch” en maakt uw woning of bedrijfspand helemaal “af”.

Stukadoorswerk kent een aantal verschillende vormen:

Glad pleisterwerk (Sausklaar)
Uw wand is na afloop geschikt om te sausen,schilderen of tegelen
Glad pleisterwerk is naast sierpleister de meest gebruikte afwerkingsmethode.
Waar sierpleister eigenlijk al af is zal glad pleisterwerk altijd nog een keer gesausd moeten worden.

Op uitwendige hoeken gebruiken wij aluminium hoekbeschermers voor een strakke sterke hoek. Glad pleisterwerk kan in alle kleuren worden gesausd of behangen.

Behangklaar pleisterwerk
Uw wand is na afloop geschikt om te behangen .
Behangklaar wil zeggen dat de muur klaar is om voorbereidende werkzaamheden voor het behangen te kunnen uitvoeren of dat de muur klaar is om er een sierpleister op aan te brengen. Een muur die behangklaar is, is vaak onvoldoende vlak om daar nog overheen te kunnen schilderen. Een muur die sausklaar is, kan daarentegen wel geschilderd worden.

Raapwerk
Het waterpas en haaks uitvlakken van grove wanden.
Wij kunnen uw badkamer, keuken of toilet weer vlak en strak maken.
De raaplaag is de basislaag over het metselwerk heen. Het is het vlak en strak maken van ruwe wanden. De laag varieert in dikte zodat oneffenheden in het metselwerk weg zijn. Voor het goed vlak maken rijen we de wanden met een aluminium profiel: zowel horizontaal als verticaal. Daarmee zorgen we er niet alleen voor dat ruwe muren vlak worden maar ook loodrecht. De zo verkregen ondergrond is ideaal om te af te werken.

Witpleisterwerk ( traditioneel stucwerk)
Egaal en wit afwerken met kalkgipspleister.
Na het wit pleisteren is er een mooie, egale witte wand.

Stukadoorsbedrijf Dave van der Leeden

Spachtelputz

Spachtelputz
Spachtelputz is een kunstharsgebonden, decoratieve pleister met korrelstructuur.

Spachtelputz is verkrijgbaar in 1.0mm, 1.5mm en 2.0mm en kent een uitstekende hechting. Het is stootvast, ademend en heeft een fraaie structuur.

Spachtelputz is een decoratieve, naadloze wandafwerking, welke toegepast kan worden op vrijwel alle vaste, vlakke, schone en droge ondergronden.

De regelmatige korrelstructuur van onze spachtelputz geven uw wanden een decoratief en modern uiterlijk, dé basis voor een mooi interieur!

Spachtelputz is verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren.